Eten en drinken


Eten & Drinken
Een lekkere kop koffie, cappuccino of een lekker speciaal biertje van de bierkaart, dit kunt u onder het genot van een  borrelhapjes of lunch genieten.

Naast gewone koffie, bereiden wij ook  cappuccino, Latte of Espresso voor u. Onze bierkaart is met zorg voor u samengesteld waarop talloze bieren vermeld staan.

Tijdens het terras seizoen kunt u lekker lunchen  bij ons op het terras. Wij maken de gerechten zelf en vers. Naast de lunch vind je op onze kaart ook lekker borrelhapjes.

Dineren/ barbequen of een walking diner voor een gezelschap? Dat verzorgen we graag voor u en uw gezelschap. Neem contact op voor meer informatie.

Lunchkaart


 


Bier&Bites
Of reserveer voor Bier en Bites. Een arrangement met 3 of 4 speciaal bieren, aangevuld met een bijpassend hapje of gerechtje, inclusief uitleg over de genuttigde bieren en gerechten.


Compleet Wandelarrangement
ontvangst met koffie of thee en gebak, een mooie wandeling en bij terugkomst lunchgerecht naar keuze.

 • Gastvrij ontvangst met koffie of thee en een lekkernij
 • Geniet van een schitterende wandeling van 6,65 of 10,3 km door de prachtige natuur van Sint-Michielsgestel
 • Bij terugkomst geniet je van heerlijk lunchgerecht naar keuze
 • Ook geldig in het weekend!
 • Een gezellige dag uit in de natuur met je geliefde, vrienden of familie
 • Het is ook mogelijk om te starten met lunch en bij terugkomst te genieten van koffie of thee met een lekkernij
  Altijd al de prachtige omgeving rondom Sint-Michielsgestel willen ontdekken? Dan is dit uitgebreide wandelarrangement bij Café-Zaal Overberg perfect voor jou! Geniet van een prachtige wandeling langs de Dommel, Haanwijk en Oud herlaer. Het gastvrije team vol Brabantse gezelligheid doet er alles aan om jou een onvergetelijke dag te bezorgen. Beleef een geweldig dagje uit samen met je partner, vrienden of familie!

  Prijs: 15 euro p.p.
  Reserveer door te mailen naar: info@cafe-zaaloverberg.nl
  of bel: 073-5511333

 

 • Dansmiddag gaat niet door op zondag 21 januari

  Dansmiddag gaat niet door op zondag 21 januari

  Beste gasten, Zondagmiddag 21 januari kan de dansmiddag helaas niet doorgaan wegens het Levenslied evenement een dag er voor. We kunn...

  Lees meer
 • Vrijdag 8 Maart in Overberg

  Vrijdag 8 Maart in Overberg

  LEGENDS of ROCK Tribute Tour op vrijdag 8 maart 2024 in Café-Zaal Overberg in Sint-Michielsgestel met internationale No ...

  Lees meer
Meer nieuws