Eten en drinken


Eten & Drinken
Een lekkere kop koffie, cappuccino of een lekker speciaal biertje van de bierkaart, dit kunt u onder het genot van een  borrelhapjes of lunch genieten.

Naast gewone koffie, bereiden wij ook de lekkerste cappuccino, Latte of Espresso voor u. Onze bierkaart is met zorg voor u samengesteld waarop talloze bieren vermeld staan.

In de mooie maanden, wanneer ons terras geopend is, kunt u genieten van onze bescheiden lunchkaart met daarop verse soepen, eigerechten en broodjes.


Bier&Bites
Of reserveer voor Bier en Bites. Een arrangement met 3 of 4 speciaal bieren, aangevuld met een bijpassend hapje of gerechtje, inclusief uitleg over de genuttigde bieren en gerechten.


Eet mee wat de de pot schaft
Of schuif één keer per maand aan bij de activiteit ‘Eten wat de pot schaft’. U krijgt een gerecht voorgeschoteld dat elke maand anders is en kunt tijdens het eten gezellig kennis maken met andere gasten. Jong en oud zitten door elkaar en genieten van elkaars aanwezigheid. Reserveren is wel nodig, houdt de agenda in de gaten voor de data.

 

 • Eet je mee? donderdag 26 april

  Eet je mee? donderdag 26 april

  Geen zin om boodschappen te doen? Laat staan te koken? Of vind je het gewoon gezellig anderen te ontmoeten? Schuif dan gezellig aan op 2...

  Lees meer
 • Nieuwe Gig toegevoegd aan Overbergs Playlist

  Nieuwe Gig toegevoegd aan Overbergs Playlist

  Nieuwe Gig toegevoegd aan Overbergs Playlist Alice in WonderBra Live - 14 April 2018 - 21:00 uur ROCK COVERBAND Deze coverband weet ...

  Lees meer
Meer nieuws