Evenementen

Naast de vele verenigingen die in het café en/of de zaal actief zijn, worden er ook verschillende activiteiten georganiseerd.


Dart & Biljart tournooien
In samenwerking met clubleden organiseren wij met regelmaat een driebandentoernooi. CV Ted Zat organiseert ook jaarlijks een koppeltoernooi darten. In de maand december wordt ook elk jaar een groots darttoernooi georganiseerd. Dit is brabants grootst darttoernooi.
Voor data kijk in de online agenda of facebook.


Dansmiddagen/avonden
Elke zondagmiddag en 1 keer per maand ook op zaterdagavond de mogelijkheid om te stijldansen. Druk bezochte en gezellige evenementen waar u van harte welkom bent.
(iedere zondagmiddag & eens per maand op zaterdag, zie agenda)


Eten wat de pot schaft

Een maandelijks terugkerend evenement waarbij u kunt aanschuiven en mee eten. Een keer niet koken, boodschappen doen, wij doen het graag voor u. Het enige wat u hoeft te doen is laten weten dat u gezellig aanschuift. Iedere keer wat anders op het menu van Thais, Indiaas, Surinaams tot stamppotbuffet. 
Eten wat de pot schaft vindt iedere 4e donderdag van de maand plaats. Meer info, zie agenda.


Live Muziek
Met regelmaat live muziek, Overberg is ten slotte de muziektempel van Gestel. met voor elk wat wils. Dit kan de ene keer een bluesband zijn, een andere keer rock, coverbands, nederpop enzovoort. Bandjes worden met zorg gesellecteerd. Kijk snel in de agenda voor alle data.


Vinyl Avond

Maandelijks organiseren we een Vinyl avond, waarbij muziek wordt afgespeeld van Echte platen.  Dit zijn originele versies op 45 toeren geperst en afkomstig uit de privécollectie. De platen klinken zoals ze zijn, dus inclusief kraken, tikken en hangen. Het brengt de sfeer en nostalgie van weleer met zich mee. De platen worden aangekondigd en afgespeeld door DJ Jan de Jong. Verzoekjes kunnen worden aangevraagd, ook via SMS. Houdt de agenda in de gaten voor de data van de vinyl-avonden.


Tenslotte, indien het weer het toelaat, vindt er ook op het terras regelmatig live muziek plaats, veelal akoestisch, wat een speciale sfeer met zich meebrengt.


Anders
Houdt de agenda in de gaten voor andere avenementen zoal live muziek en veel meer.

 • Eet je mee? donderdag 26 april

  Eet je mee? donderdag 26 april

  Geen zin om boodschappen te doen? Laat staan te koken? Of vind je het gewoon gezellig anderen te ontmoeten? Schuif dan gezellig aan op 2...

  Lees meer
 • Nieuwe Gig toegevoegd aan Overbergs Playlist

  Nieuwe Gig toegevoegd aan Overbergs Playlist

  Nieuwe Gig toegevoegd aan Overbergs Playlist Alice in WonderBra Live - 14 April 2018 - 21:00 uur ROCK COVERBAND Deze coverband weet ...

  Lees meer
Meer nieuws