Evenementen

Naast de vele verenigingen die in het café en/of de zaal actief zijn, worden er ook verschillende activiteiten georganiseerd.


Dart & Biljart tournooien
In samenwerking met clubleden organiseren wij met regelmaat een driebandentoernooi. CV Ted Zat organiseert ook jaarlijks een koppeltoernooi darten. In de maand december wordt ook elk jaar een groots darttoernooi georganiseerd. Dit is brabants grootst darttoernooi.
Voor data kijk in de online agenda of facebook.


Dansmiddagen/avonden
Elke zondagmiddag en 1 keer per maand ook op zaterdagavond de mogelijkheid om te stijldansen. Druk bezochte en gezellige evenementen waar u van harte welkom bent.
(iedere zondagmiddag & eens per maand op zaterdag, zie agenda)


Eten wat de pot schaft

Een maandelijks terugkerend evenement waarbij u kunt aanschuiven en mee eten. Een keer niet koken, boodschappen doen, wij doen het graag voor u. Het enige wat u hoeft te doen is laten weten dat u gezellig aanschuift. Iedere keer wat anders op het menu van Thais, Indiaas, Surinaams tot stamppotbuffet. 
Eten wat de pot schaft vindt iedere 4e donderdag van de maand plaats. Meer info, zie agenda.


Compleet Wandelarrangement
ontvangst met koffie of thee en gebak, een mooie wandeling en bij terugkomst soep met stokbrood en kruidenboter.

 • Gastvrij ontvangst met koffie of thee en een lekkernij
 • Geniet van een schitterende wandeling van 6,65 of 10,3 km door de prachtige natuur van Sint-Michielsgestel
 • Bij terugkomst geniet je van heerlijke huisgemaakte soep inclusief stokbrood met kruidenboter
 • Ook geldig in het weekend!
 • Een gezellige dag uit in de natuur met je geliefde, vrienden of familie
 • Het is ook mogelijk om te starten met lunch en bij terugkomst te genieten van koffie of thee met een lekkernij
  Altijd al de prachtige omgeving rondom Sint-Michielsgestel willen ontdekken? Dan is dit uitgebreide wandelarrangement bij Café-Zaal Overberg perfect voor jou! Geniet van een prachtige wandeling langs de Dommel, Haanwijk en Oud herlaer. Het gastvrije team vol Brabantse gezelligheid doet er alles aan om jou een onvergetelijke dag te bezorgen. Beleef een geweldig dagje uit samen met je partner, vrienden of familie!

  Prijs: 9,95
  Reserveer door te mailen naar: info@cafe-zaaloverberg.nl
  of bel: 073-5511333


Live Muziek
Met regelmaat live muziek, Overberg is ten slotte de muziektempel van Gestel. met voor elk wat wils. Dit kan de ene keer een bluesband zijn, een andere keer rock, coverbands, nederpop enzovoort. Bandjes worden met zorg gesellecteerd. Kijk snel in de agenda voor alle data.


Vinyl Avond

Maandelijks organiseren we een Vinyl avond, waarbij muziek wordt afgespeeld van Echte platen.  Dit zijn originele versies op 45 toeren geperst en afkomstig uit de privécollectie. De platen klinken zoals ze zijn, dus inclusief kraken, tikken en hangen. Het brengt de sfeer en nostalgie van weleer met zich mee. De platen worden aangekondigd en afgespeeld door DJ Jan de Jong. Verzoekjes kunnen worden aangevraagd, ook via SMS. Houdt de agenda in de gaten voor de data van de vinyl-avonden.


Tenslotte, indien het weer het toelaat, vindt er ook op het terras regelmatig live muziek plaats, veelal akoestisch, wat een speciale sfeer met zich meebrengt.


Anders
Houdt de agenda in de gaten voor andere avenementen zoal live muziek en veel meer.

 • Aangepaste openingstijden do 11 oktober t/m zondag 14 oktober

  Aangepaste openingstijden do 11 oktober t/m zondag 14 oktober

  We piepen er even met het gezin tussenuit. Een aantal daagjes vrij en genieten van het mooie weer nog eind oktober. Wat boffen we toch. ...

  Lees meer
 • Let op: Aangepaste openingstijden

  Let op: Aangepaste openingstijden

  Gezien ons eerste terrasseizoen stopt na de Gestelse Kermis, Gaan onze openingstijden wijzigen! In plaats van dagelijks om 12:00 uur g...

  Lees meer
Meer nieuws