Maatregelen rondom het Corona Virus

Gezondheid Staat boven alles!!
Naar aanleiding van de persconferentie van onze premier, zijn we genoodzaakt hier gehoor aan te geven en willen we graag onze verantwoordelijkheid nemen, daarom een aantal maatregelen.

We hanteren gewoon onze openingstijden en blijven geopend voor onze klanten. We vragen je weg te blijven als je ziekteverschijnselen hebt.

Verder wordt het dansen op zondagmiddag vanaf heden tot en met eind maart afgelast. (we verwachten hierbij in deze omstandigheid geen bezoekersaantallen boven de 100 maar omdat we toch te maken hebben met een risicogroep, wordt het dansen afgelast)

14 maart flikflooien is afgelast

Besproken feesten tot en met eind maart (boven de 100) zijn in overleg geannuleerd.

Ook de biljart en dart competities liggen stil.

Voel je je top fit, kun je gewoon komen darten & biljarten onderling.
Laten we ons allemaal houden aan de nieuwe maatregelen om zo heel snel af te komen van dit rot virus.
We hopen op jullie begrip hiervoor, op deze manier raakt het virus ons ook diep in onze portemonnee maar onze gezondheid en dat van onze collega's en van jullie allemaal is onze prioriteit.

 • Verhuisbericht!

  Verhuisbericht!

  ‘t Tunneke Themafeesten onder de vleugels van Cafe zaal Overberg Sint-Michielsgestel, [01-03-2024]  Verhuisbericht!&n...

  Lees meer
 • Dansmiddag gaat niet door op zondag 21 januari

  Dansmiddag gaat niet door op zondag 21 januari

  Beste gasten, Zondagmiddag 21 januari kan de dansmiddag helaas niet doorgaan wegens het Levenslied evenement een dag er voor. We kunn...

  Lees meer
Meer nieuws