Doe mee! solo, met je band of als duo, meld je aan

𝗗𝗢𝗘 𝗠𝗘𝗘, 𝘀𝗮𝗺𝗲𝗻 𝗺𝗲𝘁 𝗷𝗲 𝗯𝗮𝗻𝗱, 𝗱𝘂𝗼 𝗼𝗳 𝘀𝗼𝗹𝗼 mee aan THE KING’S BATTLE TO THE CLASH en wordt de openingsact op THE KING’S CLASH 2023.

Op 16 april 2023 wordt in Zaal Overberg in Sint Michielsgestel de eerste maar hopelijk ook niet de laatste Kings Battle To The Clash georganiseerd. De organisatie is in handen van Private Label &

The King's Clash in samenwerking met Zaal Overberg.

De Battle is bedoeld om beginnende bandjes, duos of solo muzikanten een podium te geven waar zij hun passie en talent kunnen laten zien.

Ken jij of ben jij één van de artiesten of acts die graag bij ons zouden willen stralen en rocken, dan kunnen ze zich hier inschrijven voor deze gezellige middag waar beginnende muzikanten samen komen en er samen een feestje van maken.

Natuurlijk is muziek maken geen wedstrijd en het meedoen aan deze middag moet een mooie ervaring en leuke herinnering worden. Maar… er is wel iets te winnen en dat is jou plek als openingsact op “The King’s Clash” welke plaatsvind op Koningsnacht 26 april in de grote tent op het Petrus Dondersplein. Er wordt niet gekeken naar wie er het beste zijn instrument beheerst, maar om wie er met de meeste passie van het podium af spat.

Deze middag zal om 14:00 van start gaan. Laat van je horen en schrijf je hier in!(via onze registratie knop bovenaan onze Facebook pagina) We zien je graag 16 april in Zaal Overberg.

Delen en liken wordt erg gewaardeerd.

 • Vrijdag 8 Maart in Overberg

  Vrijdag 8 Maart in Overberg

  LEGENDS of ROCK Tribute Tour op vrijdag 8 maart 2024 in Café-Zaal Overberg in Sint-Michielsgestel met internationale No ...

  Lees meer
 • Koop je ticket hier online!

  Koop je ticket hier online!

  Zaterdag 20 januari - LEVENSLIED GESTEL  Levenslied Gestel  Jullie vroegen erom, en we hebben het voor jullie! Bereid je ...

  Lees meer
Meer nieuws