Status Quo Tribute

Tribute to Status Quo!!

Roll over lay down, Down down, Rocking all over the world, What ever you want..

Ze komen allemaal voorbij. Status Quo is een Engelse rockband waarvan de muziek wordt gekenmerkt door een sterke boogiewoogiestijl. De band heeft meer dan 60 hits behaald in de UK, meer dan welke andere rockband dan ook. De band heeft zijn eigen kenmerkende stijl van een paar akkoorden, makkelijke teksten en een stevig ritme en scoorde wereldwijd grote hits, waaronder Mean Girl, Paper Plane, Caroline, Down Down, Break the Rules, Whatever You Want, Rockin ‘All Over the World, The Wanderer en In the Army Now.

Let us introduce you tot he band:

Inmiddels heeft Status Quo Forever op tal van podia al bewezen dat de belofte definitief is waargemaakt. De beste Status Quo tribute band. Quo-fans prijzen de energie, het enthousiasme en de perfectie waarmee de nummers worden uitgevoerd. Ze zeggen dat het hen terugbrengt naar de hoogtijdagen van Status Quo, van eind jaren zestig tot begin jaren tachtig (de zogenaamde Frantic Four-periode).
Zelfs mensen die niet erg bekend zijn met de erfenis van Status Quo, zullen verrast zijn door het grote aantal hits en de toegankelijkheid van de minder bekende nummers.

Dat wordt een TOP avond!

Bestel hier je tickets!!
Status Quo forever - Ik Ben Aanwezig

  • Verhuisbericht!

    Verhuisbericht!

    ‘t Tunneke Themafeesten onder de vleugels van Cafe zaal Overberg Sint-Michielsgestel, [01-03-2024]  Verhuisbericht!&n...

    Lees meer
  • Dansmiddag gaat niet door op zondag 21 januari

    Dansmiddag gaat niet door op zondag 21 januari

    Beste gasten, Zondagmiddag 21 januari kan de dansmiddag helaas niet doorgaan wegens het Levenslied evenement een dag er voor. We kunn...

    Lees meer
Meer nieuws