Verhuisbericht!

‘t Tunneke Themafeesten onder de vleugels van Cafe zaal Overberg

Sint-Michielsgestel, [01-03-2024] 


Verhuisbericht! 
Na jarenlang een icoon van entertainment en gastronomie te zijn geweest in Schijndel, kondigen we met opwinding en trots aan dat ’t Tunneke Themafeesten verhuist naar Sint-Michielsgestel. Gasten kunnen gerust zijn, want vanaf 1 juli zullen alle geliefde aspecten van ‘t Tunneke, inclusief de geweldige sfeer, het sprankelende entertainment, de heerlijke gerechten en de warme gastvrijheid, meeverhuizen naar Sint-Michielsgestel. Met een nieuwe twist belooft de verhuizing een waardevolle voortzetting te worden van het geliefde concept van ‘t Tunneke themafeesten. De nieuwe locatie zal dezelfde ongeëvenaarde ervaringen bieden waar gasten zo van zijn gaan houden. 
 

Over de locatie 
"Overberg is een plek waar prachtige herinneringen worden gemaakt, bijzondere momenten worden gevierd en mooie evenementen worden georganiseerd. Overberg is een plek waar de Gestelse gemeenschap en tal van verenigingen zich thuis voelen in de zaal en het bruin café. Voortbouwend op ons vertrouwde erfgoed van het verzorgen van onvergetelijke ervaringen, is het tijd voor iets gloednieuws. Overberg blijft de ideale locatie voor al je feesten en vieringen, en we staan te popelen om je mee te nemen op dit nieuwe avontuur. We zijn klaar voor een toekomst vol magie en festiviteiten. 

Wij, Robbie & Anna zijn verheugd jullie, na de verbouwing, in het najaar, te mogen verwelkomen bij 't Tunneke Themafeesten bij ons in Overberg. slechts 4 kilometer van de huidige locatie Amusant in Schijndel vandaan, zetten wij deze prachtige thema avonden voort.
Houd onze social media in de gaten voor alle laatste updates en ontwikkelingen. 

 • Verhuisbericht!

  Verhuisbericht!

  ‘t Tunneke Themafeesten onder de vleugels van Cafe zaal Overberg Sint-Michielsgestel, [01-03-2024]  Verhuisbericht!&n...

  Lees meer
 • Dansmiddag gaat niet door op zondag 21 januari

  Dansmiddag gaat niet door op zondag 21 januari

  Beste gasten, Zondagmiddag 21 januari kan de dansmiddag helaas niet doorgaan wegens het Levenslied evenement een dag er voor. We kunn...

  Lees meer
Meer nieuws