Zaal en Terras


Zaal
De zaal van Café-Zaal Overberg is uitermate geschikt voor allerlei activiteiten, van klein tot groot. Een feest(je), bruiloft, koffietafel, receptie, vergadering, babyshower, verjaardag. Echt alles kan. Wij faciliteren/verzorgen graag uw feest naar wens.

De activiteiten kunnen volledig door ons worden verzorgd, maar wanneer u de zaal wilt huren en er zelf uw activiteit wilt organiseren, is dit ook mogelijk. Daarbij kunt u tevens gebruik maken van de keuken. U kunt ook kiezen voor een door ons verzorgd feest. Informatie over de mogelijkheden verstrekken we graag. De prijs wordt naar aanleiding van uw wensen en het overleg bepaald.


Terras

Café-Zaal Overberg beschikt over een fraai en overdekt terras, waar in de mooie maanden van het jaar kan worden genoten van een prachtig uitzicht waarbij u gebruik kunt maken van een lunchkaart. Café-Zaal Overberg ligt op een knooppunt van diverse wandel- en fietsroutes en wordt aangeprezen als ideale locatie om de benen even te strekken.

Naast een hapje en drankje of lunch kunt u gebruik maken van de barbecue, indien gewenst in een besloten omgeving. Vraag naar de mogelijkheden.

 • Eet je mee? donderdag 26 april

  Eet je mee? donderdag 26 april

  Geen zin om boodschappen te doen? Laat staan te koken? Of vind je het gewoon gezellig anderen te ontmoeten? Schuif dan gezellig aan op 2...

  Lees meer
 • Nieuwe Gig toegevoegd aan Overbergs Playlist

  Nieuwe Gig toegevoegd aan Overbergs Playlist

  Nieuwe Gig toegevoegd aan Overbergs Playlist Alice in WonderBra Live - 14 April 2018 - 21:00 uur ROCK COVERBAND Deze coverband weet ...

  Lees meer
Meer nieuws