Zaal en Terras


Zaal
De zaal van Café-Zaal Overberg is uitermate geschikt voor allerlei activiteiten, van klein tot groot. Een feest(je), bruiloft, koffietafel, receptie, vergadering, babyshower, verjaardag. Echt alles kan. Wij faciliteren/verzorgen graag uw feest naar wens.

De activiteiten kunnen volledig door ons worden verzorgd, maar wanneer u de zaal wilt huren en er zelf uw activiteit wilt organiseren, is dit ook mogelijk. Daarbij kunt u tevens gebruik maken van de keuken. U kunt ook kiezen voor een door ons verzorgd feest. Informatie over de mogelijkheden verstrekken we graag. De prijs wordt naar aanleiding van uw wensen en het overleg bepaald.

sfeer impressie:


Terras

Café-Zaal Overberg beschikt over een fraai en overdekt terras, waar in de mooie maanden van het jaar kan worden genoten van een prachtig uitzicht waarbij u gebruik kunt maken van een lunchkaart. Café-Zaal Overberg ligt op een knooppunt van diverse wandel- en fietsroutes en wordt aangeprezen als ideale locatie om de benen even te strekken.

Naast een hapje en drankje of lunch kunt u gebruik maken van de barbecue, indien gewenst in een besloten omgeving. Vraag naar de mogelijkheden.

Impressie

 • Compleet wandelarrangement

  Compleet wandelarrangement

  Wist u dat wij ook te vinden zijn op social deal met een super leuk wandelarrangement? Voor meer informatie en het reserveren van de dea...

  Lees meer
 • Nieuw borrelplankje

  Nieuw borrelplankje

  Dit is een van de heerlijke dingen die op het vernieuwde lunchkaartje staat.  In combinatie met een lekker speciaalbiertje of wijnt...

  Lees meer
Meer nieuws