Iets te vieren?

Iets te vieren?

Beleef onvergetelijke momenten

Wat ontzettend leuk dat u een kijkje neemt op onze website. Waarschijnlijk heeft u iets te vieren of komt u graag samen met uw gezelschap. 
Hoe dan ook, bent u bij ons aan het juiste adres om samen onvergetelijke momenten te beleven.
We kijken graag met u mee hoe we u van A tot Z kunnen ontzorgen en uw gasten een spetterend feest, goed verzorgde bijeenkomst, bedrijfsuitje of eventueel een memoriabel afscheid te verzorgen.

U kunt denken aan een Spetterend feest, buffetten, barbeques, bedrijfsuitje in combinatie met activiteit, eten & drinken, dinershows, trouwerijen, kraamborrels, babyshowers, koffietafels en meer

Kom vrijblijvend langs voor een gesprek om alle mogelijkheden door te nemen.
Een feest is te boeken al vanaf 29,- per persoon.
Cafe Zaal Overberg beschikt over een van de grootste zalen in de omstreken. 
Het warme en sfeervolle interieur en de bijzonder gastvrijheid zullen er voor zorgen dat u en uw gezelgschap een onvergetelijke tijd zullen beleven. 
Hierom staan wij dan ook bekend.
Onze zaal is uitermate geschikt voor verschillende gelegenheden zoals: recepties, jubilea,huwelijksfeesten, colondeances, kraamfeesten, reunie & bedrijfsbijeenkomsten.

Wij verzorgen uw feest of partij geheel naar wens & zullen u van a tot z ontzorgen. 
Onze feestzaal biedt ruimte voor grote & kleine gezelschappen  van 30 tot 500 personen). Door creatief om te gaan met de ruimte is het natuurlijk ook mogelijk om een intieme setting te creeren. En is onze zaal zeer geschikt voor kleine feesten/bijeenkomsten.


Extra:
Onlangs hebben wij een sfeervolle binnentuin gecreerd waar u gebruik van kunt maken (op verzoek).

Sfeerbeelden:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sfeerimpressie Tuin

 

 

 

 

 

 

 

 • Verhuisbericht!

  Verhuisbericht!

  ‘t Tunneke Themafeesten onder de vleugels van Cafe zaal Overberg Sint-Michielsgestel, [01-03-2024]  Verhuisbericht!&n...

  Lees meer
 • Dansmiddag gaat niet door op zondag 21 januari

  Dansmiddag gaat niet door op zondag 21 januari

  Beste gasten, Zondagmiddag 21 januari kan de dansmiddag helaas niet doorgaan wegens het Levenslied evenement een dag er voor. We kunn...

  Lees meer
Meer nieuws